sâmbătă, 10 septembrie 2011

First encounter with SpaRitual

Cu ceva timp in urma am participat si eu la Swatchfest-ul organizat de Camelcutza impreuna cu cei de la Zenith, in cadrul caruia urma ca 12 fete norocoase sa aiba posibilitatea de a testa lacuri SpaRitual. Norocul a tinut din nou cu mine si asa s-a facut ca m-am numarat si eu printre printre castigatoare. Deoarece nu stiam exact ce premiu vom castiga, cate/ce lacuri vom testa, nu mica a fost surpriza  cand am primit coletul. Am facut Woww.
Cum am deschis cutiuta m-a izbit, in sensul bun al cuvantului, un miros ca de sare de baie parfumat si foarte yummy. Nu, nu am primit sare de baie dar asa mirosea cutiuta la deschidere. Mi-a placut.

Acum sa va spun si ce am primit. In cutiuta erau in total 8 lacuri de unghii, 4 mari, de 15ml, si 4 mici de 5 ml. Chiar nu ma asteptam sa primim atat de multe si variate.  Pe langa lacurile de unghii avem posibilitatea de a testa si cateva lotiuni si saruri de maini si de corp prin intermediul catorva mostre.

Insa, trebuie sa va spun si de ce lacurile SpaRitual sunt atat de speciale.

In primul rand sunt vegane, deoarece contin numai ingredinente de origine vegetala si Mica in locul Guaninei pentru culorile stralucitoare.
In al doilea rand nu  contin Toluen, Dibutil Ftalati si Formaldehide (inclusiv rasini formaldehidice).
Au un capac Plum Cap patentat, elegant, ce ajuta la deschiderea facila a sticlutei si dispun de o perie speciala, pentru o aplicare mai precisa.
In plus, sticlele sunt realizate manual, in Italia, de catre designerii de la Ferrari, folosind materiale reciclabile in proportie de pana la 50 la suta.


De la stanga la dreapta avem Dreamsicle-creme, Looking glass-shimmer, I feel the earth move-creme, Golden rule-glitter

 De la stanga la dreapta  Crystal eyes-creme si Optical illusion-glitter
Setul Shades of Happiness contine un lac Spelbound-glitter si un Multi-Tasker Base&tocoat in one

Voi ati folosit lacuri SpaRitual?  Ce culori preferati?  Le preferati creme sau glitter? Sau poate shimmer?

Am castigat!!!! Un premiu colorat!!!

Acum doua, trei saptamani am aflat ca am castigat giveaway-ul organizat de Matzzza, pe blogul ei Beauty and other stuff . Am fost foarte surprinsa si in acelasi timp fooarte entuziasmata deoarece este primul giveaway la care am castigat. Astfel ca, saptamana trecuta a sosit coletul cu bunatati si vreau sa va arat si voua ce am primit :)
 Asaaa. Am primit o trusa de machiaj Ruby Rose care imi place mult deoarece are culori multicele, sidefate si din cate am testat rezista ok pe parcursul zilei. Trusa mai contine si un  mic gloss si niste blush-uri.  Pot spune ca trusa este partea mea favorita din premiu, dar asta nu inseamna ca nu mi-au placut si celelalte premii.
In cutiuta se mai gasea si un creion de ochi ELF verziu cu shimmer. Ce imi place mult la acest creion este faptul ca are o ascutitoare incorporata in capac. Ingenios, nu? Si foarte la indemana.

Am mai primit si 2 perechi de cercei jucausi si colorati iar Matzzza a fost atat de draguta incat a mai adaugat la premiul castigat si o bratara in nuante de albastru si alb. Multumesc mult pentru premiu! Esti o draguta!