luni, 12 septembrie 2011

Samponul Gliss Ultimate Repair

Au trecut 3 saptamani de cand am inceput sa testez noul sampon de la Gliss, Ultimate Repair. Dupa cum va povesteam si intr-un post anterior, acesta contine un Complex de Cheratină Lichidă de 3 ori mai concentrat, reparând chiar şi părul foarte deteriorat. Ei spun ca "formula inovatoare acţionează atât din interiorul firului de păr, cât şi la suprafaţa acestuia, asigurând mai puţine fire rupte şi mai multă rezistenţă şi strălucire a părului. "

Ambalajul samponului este unul destul de clasic, in stilul celor de la Gliss,si  usor  manevrabil.
Nu este necesara o cantitate mare de sampon , deoarece face multa spuma, iar mirosul este unul usor, ca de unt de ciocolata. Curata bine parul  lasandu-l usor parfumat. 
Am observat ca dupa fiecare aplicare parul este moale si chiar a capatat stralucire.As putea spune ca parul este mai hidratat si intr-adevar se rupe mai putin la pieptanat. Deoarece nu am folosit acest sampon singur, ci impreuna cu balsamul sau masca de par din aceeasi gama (pe cele 2 le-am folosit alternativ deoarece am constatat ca folosite toate 3 imi rapesc orice urma de volum a parului), cred ca rezultatul se datoreaza combinatiei dintre aceste produse. 
Intr-un post viitor voi prezenta parerea mea si despre balsamul si masca de par Gliss Ultimate repair.