miercuri, 14 septembrie 2011

Sfarsit de campanie-Balsamul si masca de par Gliss Ultimate Repair

Iata ca am ajuns la finalul campaniei WOM Gliss Ultimate Repair organizata pe trender.
In decursul unei luni de zile am avut ocazia de a testa samponul, balsamul si masca de par Ultimate Repair si am avut timp sa ne formam o anumita opinie despre aceste produse.
Eu personal m-am bucurat mult ca am fost selectata pentru a testa aceste noi produse deoarece chiar aveam nevoie de ceva care sa ii dea parului meu un boost de vitalitate si sa ii redea stralucirea. 
Sa va spun si parerea  mea despre balsamul Gliss Ultimate Repair. In primul rand mi-a placut ambalajul deoarece are capacul in partea de jos, astfel fiind usor de utilizat. In al doilea rand mi-a placut mirosul, specific intregii game, de unt de ciocolata (mie asa mi se pare), miros care persista cateva ore bune pe par, dar nu suficient as zice eu.
Nu mi s-a parut un balsam extraordinar. Intr-adevar si-a facut treaba descurcandu-mi parul si lasandu-l fin, dar nu intr-un mod pe care alt balsam nu l-ar putea face.
Eu la inceput am folosit cele 3 produse impreuna dar am observat ca parul meu era lipsit de volum asa ca dupa vreo doua utilizari am continuat sa folosesc balsamul si masca alternativ. Cred eu ca am facut alegerea corecta pentru parul meu .



Masca de par Gliss Ultimate Repair este preferata mea dintre cele 3 produse. Mi-a placut mult ca este nevoie de un timp foarte scurt (1 minut) pentru a-si face efectul. Acesta este timpul recomandat pe ambalaj, dar fie vorba intre noi eu am lasat-o sa actioneze si cate 2-5 minute. Trebuie sa mai adaug ca nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru o aplicare deoarece are o textura ce permite sa fie usor raspandita in tot parul. Poate fi folosita si in loc de balsam deoarece descurca parul la fel, daca nu chiar mai bine decat balsamul.

All in all a fost o experienta tare placuta testarea acestor produse.
In final am ajuns la concluzia ca parul meu chiar a devenit mai stralucitor si mai matasos.  A fost reparat? Nu stiu daca intr-adevar a fost reparat sau este doar o aparenta de reparare si sanatate, dar pot spune ca arata mai bine decat inainte de folosirea acestor produse.